Om Ekelundsbil

Välkommen in till oss

Välkommen in till oss på Ekelunds Bil & Transport i Vinslöv. Hos oss vill vi att du ska känna dig trygg med din bil och därför använder vi aldrig något annat än originaldelar i vår service. Allt för att din service bok ska bli korrekt utfylld och för att du ska känna att din bil för bästa möjliga omvårdnad. Vi kan bistå med allt ifrån små reparationer till däckbyten och kan även växellådsrenoveringar och turbobyten. Självklart använder vi oss av godkända samarbetspartners och kan därför garantera att jobbet alltid blir fackmannamässigt utfört. Vi vet att servicen på din bil inte är något att lämna åt slumpen och därför har vi under 25 år dedikerat vårt arbete på verkstaden till just SAAB. Med 400 000 bilar ute på vägarna är SAAB ett av Sverige största bilmärken och vi tycker att alla ni SAAB ägare förtjänar det bästa.
Oavsett vad du behöver sätter vi gasen i botten direkt och ser till att din service i de flesta fall är klar samma dag. Men på Ekelunds är vi mer än bara putsning av exteriör. Tycker du att din bil bara har ponnys under huven kan vi med hjälp av marknadsledande tuning se till att dina ungston blir riktiga galopphästar.

Service

Är din bil i akut behov av hjälp eller har service lampan lyst för länge? Hos oss kan du få hjälp med vad din bil än behöver. Vi är experter på SAAB och ingen modell är för svår för våra kunniga mekaniker. På verkstaden i Vinslöv hjälper vi dig med milservice, däckbyten, försäkringsärenden och självklart tips och råd om ditt SAAB ägande. Vårt motto är att ingen fråga eller önskan är för svår och vi gör alltid vårt yttersta för att lösa just din ekvation. Men samarbetsparternas som håller vad de lovar kan vi garantera att de delar som byts på din SAAB är original och vi lämnar inget jobb åt slumpen. När du lämnar din bil hos oss tar vi hand om den enligt konstens alla regler och självklart lämnar vi garanti på det utförda arbetet. På Ekelunds bil & transport kan vi det här med bilar och givetvis är du välkommen oavsett bilmärke.

Tuning med Map Tun

Har du tröttnat på att bli omkörd? Eller behöver du få ut mer prestanda på tävlingsbanan? Vi på Ekelunds Bil & Transport älskar racing och med hjälp av Map Tun ser vi till att din bils prestanda ökar avsevärt. Aldrig har tuning av din bil varit så enkel och det hela utförs på plats av våra kunniga tekniker. Map Tun används enkelt i bilens OBD2-uttag och du får med dig din bil redan samma dag. Boka en konsultation nu för att se vad din bil missar utan Map Tun. I vissa fall har man kunna öka prestandan med över 10 procent. Även på detta arbeta lämnar vi garanti och arbetet är inte slutfört innan du är helt nöjd. Varmt välkommen att boka en tid redan idag!